Betala med PayPal


Jag vill betala med PayPal!


PayPal - lite frågor och svar...

Vi har satt upp ett konto hos PayPal för att underlätta betalning av aktiviteter för medlemmarna. Här nedan finner du lite frågor och svar om hur du gör.

Behöver jag vara registrerad hos PayPal?

Nej, det behöver du inte. Det går bra att betala direkt med ett kredit/debit kort. Men om du har ett PayPal konto redan så kan du naturligtvis använda det.

Kostar det pengar att använda PayPal?

Ja, det kostar pengar att använda PayPal. Det tillkommer en avgift på varje transaktion men den kostnaden faller på mottagaren. För SWEA MI som är "non-profit" så ligger avgiften på 2.2% +$0.30 per transaktion. Det kostar däremot inget för dig som användare.

För att inte förlora pengar på varje transaktion så kan vi ibland välja att lägga på en liten avgift. Därför kan du se att ett evenemang nu kostar $16 som tidigare var $15.
Vi har däremot beslutat att SWEA MI står för kostnaden vid inbetalning av medlemsavgiften dvs vi kommer inte att kompensera medlemmar för transaktionskonstnaden.

Hur gör jag?

  1. Välj kategori, tex Vuxen och ange Namn på SWEA Medlem (familj).
  2. Klicka på "Add to Cart" och du skickas över till PayPal.
  3. Ändra antal, om så behövs.
  4. Är du klar så klickar på "Betala", annars väljer du "Continue Shopping/Fortsätt Handla".
  5. Välj nästa kategori, tex Barn och gör likadant som tidigare.
  6. Ändra antal, om så behövs.
  7. Kontrollera din beställning!
  8. Betala.

Blev det fel i alla fall?
Hör av dig direkt till Pernilla Sullivan, webmaster [at] sweamichigan.org


* PayPal was built to keep you secure. As a pioneer in online payments, we set the standard for fraud prevention by continuously developing and deploying a broad range of security measures so you can focus on your customers. Read more at PayPal.com.

Return to Top of Page

Page was last updated on: 01/17/2019